Al Kapone iz Dervente pretukao ženu pa joj otkinuo naušnice

Foto: Radio Derventa

 Ljubiša Đekić (38), zvani Al Kapone, iz Dervente osumnjičen je da je pod okriljem noći, krajem 2017. godine, u tom gradu pretukao pedesetdevetogodišnju ženu, pa joj potom otkinuo naušnice sa ušiju, ali joj i ukrao novac i telefon.

Kako nezvanično saznajemo, policija tereti tridesetosmogodišnjaka da je u kuću žene, koja je tada bila sama, upao 20. novembra 2017. godine, oko 23 sata.

“Za LJ.Đ. se sumnja da je provalio u kuću te žene na području opštine Derventa, te nasrnuo na nju udarajući je rukama i nogama po cijelom tijelu. Ona je tada pala na pod, a napadač joj je zatim sa oba uha otkinuo zlatne naušnice”, navode izvori iz policije.

Kako ga terete, osumnjičeni je potom otišao do spavaće sobe, gdje je pronašao novčanik i ukrao oko 30 KM i mobilni telefon, nakon čega je pobjegao. Napadnuta žena je, inače, tada teško povrijeđena.

Pripadnici Policijske stanice Derventa sa dobojskom krim-policijom, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovali su osumnjičenog, kojeg terete za razbojništvo.

“Policijska stanica Derventa je protiv ovog lica u ponedjeljak Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj o izvršenom krivičnom djelu”, rekli su iz dobojske policije.

Po nezvaničnim saznanjima “Nezavisnih”, Đekić je policiji odranije poznat po krađama.

Podsjetimo, i ranije smo pisali o njemu, pa je tako početkom 2013. godine objavljeno da je uhvaćen na djelu tokom pljačke lokala u banjalučkom naselju Derviši.

Đekić je, kako smo pisali, 16. marta te godine provalio u lokal na Putu srpskih branilaca, i to nekoliko časova nakon što je dobio slobodan vikend iz KPZ Banjaluka na Tunjicama, gdje se nalazio na odsluženju kazne. Prije toga mu je izrečena kazna zbog krađa i nanošenja teških povreda.

Nakon hapšenja policija je utvrdila da je Đekić pljačku izvršio tokom slobodnog vikenda koji je dobio iz banjalučkog zatvora.

Njega je, kako je ranije objavljeno, 2010. godine patrola Policijske stanice Derventa uhapsila pošto ga je zatekla u provali u prodavnici “Glišić” u Ulici srpske vojske u Derventi.

NEZAVISNE.com