Home GRADOVIDerventa ŽRK Derventa otputovale na kamp u Kozarsku Dubicu

ŽRK Derventa otputovale na kamp u Kozarsku Dubicu

by Dejan B.

25 polaznica Ženskog rukometnog kluba “DERVENTA” danas je otputovalo na ljetni kamp u Kozarskoj Dubici kako bi usavršile svoja znanja i vještine.

“Vec treću godinu za redom kamp broji preko 150 polaznica, a naša grupa je na kampu najbrojnija, sto nam govori o dobroj saradnji trenera i roditelja. Da bi djevojčice otišle na kamp prije svega zaslužni su roditelji koji su o svom trošku poslali curice na usavršavanje, pored roditelja moramo da pomenemo sponzore koji su obezbijedili dio opreme, i da im se ovog puta zahvalimo na saradnji i odanosti.(MKO Zdravo, STP Derventa, Sanino, Goldi marketi, DMD Simić, auto servis M i D Tatomir, caffe bar Biblioteka, EX club Monte Carlo, Trijumf, frizerski salon ŠARM, Griffig doo Derventa, caffe Vagabond, caffe bar Rio, COMTECH)”, rekli su iz kluba.

Kamp koji traje od 28.07. do 03.08. u Kozarskoj Dubici organizuju dva brata , Boris i Vladimir Suvajac, Boris je dugogodišnji trener ZRK “Dubica”, Vladimir je pak trener jednom hrvatskom klubu ŽRK Đurđevac , njihovu ideju da organizuju rukometni kamp za djevojčice podržali su mnogobrojni sponzori ali glavni sponzor kampa je GBT po kome kamp nosi i ime i TROPIK marketi .

Da bi usavršavanje prošlo što bolje, kako bi djeca naučila sto vise potrudiće se treneri: Sanja Bajgurić iz Mostar selektor U20 BiH, Dragutin Moslavac Hrvatska selektor U14,
Iva Kanjugović Hrvatska selektor rukometa na pjesku, Teo Domuz trener golmana Hadzici BiH, Boris Suvajac ZRK “DUBICA” BiH i Vladimir Suvajac ŽRK,, Đurđevac,,.

Pored kvalitetnih treninga, na kampu smještaj i hrana su na zavidnom nivou, organizovan je bazen kako bi se djevojčice odmorile i rashladile od napornih treninga, dan prije kraja kampa organizovana je i oproštajna žurka, a dan prije nego sto učesnice kampa napuste kamp, organizatori su obezbijedili mnogobrojne nagrade, majice i medalje za sve ucesnice kampa, pehari za pojedince (najbolja kamperka, najpreciznija kamperka svaki uzrast posebno, najjaci sut takodje svaki uzrast posebno) tablet za najperspektivniju djevojcicu na kampu..i jos mnogo drugih nagrada.

Preporučujemo