ŽRK “Derventa”: Jelena Radanović najperspektivnija rukometašica “5. Ježevog GBT kampa”

Djevojcice ŽRK “Derventa” iz Dervente danas su se vratile kući nakon šest dana što su provele u Kozarskoj Dubici na kampu, riječ je o “5. Jezev GBT kamp 2019.”. Kamp koji okuplja isključivo djevojčice danas je priveden kraju.

Radilo se cijelu sedmicu i djevojčice su se trudile svom snagom da sto bolje savladaju nove vještine u rukometu. Kao protekle dvije godine i danas za učesnice kampa obezbijeđeni su pehari i mnoge druge nagrade, a čak dva pehara stigla su u Derventu.

“Na završnom turniru, koji je danas odigran u Dubici, najjači šut imala je Milica Petkovic iz Dervente (rodjena 2008. godine, rukomet trenira vec 3 godine i jedna je od perspektivnijih igračica u našem klubu). Treneri su tokom kampa pratili svo dosadašnje znanje i vještine svih učesnica, kako bih danas na završnici kampa dodijelili, do 100 učesnica, samo jednoj djevojčici pehar za NAJPERSPEKTUVNIJU KAMPERKU, a taj pehar s lakocom dodijeljen je takođe djevojčici našeg kluba, Jeleni Radanovic rodjenoj 2006. godine, ona je u nasem klubu vec nepunih 5 godina i svo vrijeme treniranja sa nama ona je učila i dokazivala svoj talenat kako bi danas navela sest trenera iz različitih klubova, koji su trenirali sa njima, da bas nju, od ukupno oko 100 ucesnica, izaberu za najperspektivniju. Još jednom želimo da se zahvalimo roditeljima koji su obezbijedili sredstva da djevojčice budu dio ovog kampa”, rekli su treneri Davor Todorić i Jelena Simić

Podršku odlasku na kamp derventskim rukometašicama dali su MKO “Zdravo”, STP “Derventa”, “Sanino”, “Goldi marketi”, DMD Simić, auto servis “M i D Tatomir”, kafići “Biblioteka”, “Monte Carlo”, “Trijumf”, “Vagabond” i “Rio”, te frizerski salon Šarm i DOO “Griffig” koji su osigurali opremu za treniranje.