Radio Derventa – RTV Derventa vijesti
Početna stranica » VLASENICA – TEKSTILAC 0:0
Derventa

VLASENICA – TEKSTILAC 0:0

U nezanimljivoj i neuzbudljivoj utakmici na Gradskom stadionu u Vlasenici nije bilo pogodaka u duelu dva debitanta u prvoligaškoj konkurenciji.

Svih 90 minuta uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, domaćin je imao nešto više od igre, držao terensku inicijativu, ali sve to je bilo jalovo, dok su gosti iz Dervente bilo orjentisani na odbranu i pretnje iz kontranapada kojih nisu izveli mnogo.

Onda kada su domaći fudbaleri i uspeli da izgrade šanse za postizanje gola i bili u dobrim prilikama, tada se isprečio veteran na golu Tekstilca Dejan Plisnić koji je bio nesavladiv za Vlaseničane. Na kraju Vlasenica – Tekstilac „duplo ništa“. S bodom su zadovoljniji gosti dok domaćinu i dalje ostaje strepnja za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske.

Vlasenica – Gradski stadion.
Gledalaca: 250.
Sudija: Siniša Lazić (Prijedor). Žuti kartoni: M. Pejanović, A. Pejanović, N. Kovačević (Vlasenica), Rastović, Vujanić (Tekstilac).

VLASENICA: Remić, Gutalj, M. Pejanović, Trifković, A. Pejanović (od 69. Krezović), Đurić, Eskić, Bojanić, Ikić (od 63. Vuksić), Zekić (od 81. N. Kovačević), Limić. Trener: Momčilo Stanić.

TEKSTILAC: Plisnić, Rastović, Jolović, Vujanić, Prljeta, Gojić (od 71. Marić), Asanović, Glišić, Susaković (od 55. Đukić), Komlenović, Milaković. Trener: Bojan Magazin.

sportlive.ba

Slične objave

Potvrđeni novi slučaji infekcije u Derventi

Dejan B.

Pokušaj teške krađe u Derventi

Dejan B.

Novčana pomoć ugostiteljima, turističkim agencijama…

Dejan B.

CIK potvrdio: Milorad Simić ima više glasova

Dejan B.

Oštrije mjere u Austriji utiču na planove velikog broja iseljenika iz Srpske

Dejan B.

Jedan smrtni slučaj, potvrđene nove infekcije u Derventi

Dejan B.