Home GRADOVIDerventa Uručene zahvalnice Policijskoj stanici Derventa

Uručene zahvalnice Policijskoj stanici Derventa

by admin

Pored široke lepeze poslova koje obavlja policija, pa tako i Policijska stanica Derventa, jedno od poslova jesu i poslovi bezbjednog održavanja određenih skupova, sportskih priredbi i kulturnih manifestacija.

U proteklloj sedmici Policijska stanica Derventa izvršila je dva obezbjeđenja tih oblika, to jeste sportske priredbe i kulturno umjetničke manifestacije.

Proteklog vikenda u Derventi je održana kulturno umjetnička manifestacija INTER FOLK FEST „Bosiljkovanje“ Derventa 2021. godine, koja je od ranije poznata širokoj javnosti i u kojem učestvuju pored domaćina Kulturno umjetničkog društva mladih „Bosiljak“ Derventa i članovi kulturno umjetničih društava iz drugih gradova BiH, Republike Srbije i Republike Hrvatske.

Ovom prilikom organizator navedene manifestacije Kulturno umjetničko društvo „Bosiljak“ Derventa za doprinos u održavanju INTER FOLK FEST „BOSILjKOVANjE“ Derventa 2021. godine, dodijelilo je zahvalnicu Policijskoj stanici Derventa.

Zahvalnicu je uručila rukovodilac KUDM „Bosiljak“, Stana Nagradić, a istu je ispred Policijske stanice Derventa preuzeo pomoćnik komandira Aleksandar Đekić.

Pored navedene zahvalice, za pomoć u organizaciji pojedinačnog prvenstva Bosne i Hercegovine u krosu „Derventa 2021“, Atletski klub „San“ Prnjavor i Atletski savez Bosne i Hercegovine dodijelili su zahvalicu Policijskoj stanici Derventa.

Ovom prilikom rukovodstvo Policijske stanice Derventa još jednom izržava zahvalnost pomenutim organizacijama, uz izražavanje spremnosti za dalju saradnju i njeno unapređenje, kao i saradnju sa svim drugim institucijama i organizacijama.

Preporučujemo