Home GRADOVIDerventa U subotu promocija nove knjige Vesne Teofilović “Biram zdravlje”

U subotu promocija nove knjige Vesne Teofilović “Biram zdravlje”

by admin

 Knjiga “Biram zdravlje”, u kojoj autor Vesna Teofilović navodi smjernice i putokaze koje na jednostavan i lak način pokazuju kako unaprijediti fizičko i psihičko zdravlje uz duhovno uzrastanje i usavršavanje, biće promovisana u Derventi u subotu, 3. oktobra.

U programu promocije učestvovaće novinar i pjesnik Nenad Simić, protojerej-stavrofor Željko Teofilović i autor, a biće upriličen i nastup Ženske pjevačke grupe KUDM “Bosiljak” Derventa, rečeno je Srni u Srpskom književnom klubu “Vihor”.

Teofilovićeva je diplomirani pedagog, sertifikovani psihološki savjetnik i autor knjiga “Biram slobodu” i “Biram zdravlje”.

Ovaj autor na vrlo jednostavan način piše o raznim temama iz oblasti psihologije, s ciljem da što većem broju ljudi pomogne da otkriju svoje potencijale na putu ličnog napretka u oblasti međuljudskih odnosa, porodice, karijere, zdravlja, kao i u željenim ličnim promjenama pojedinca.

Organizatori promocije su Srpski književni klub “Vihor” i Centar za kulturu Derventa.

Promocija će biti održana u prostorijama Centra za kulturu Derventa sa početkom u 18.00 časova, u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama u Republici Srpskoj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SRNA

Preporučujemo