Turistička organizacija Derventa: Izrađen novi promotivni materijal opštine

Iz štampe je izašla nova turistička brošura „Derventa – manifestacije“ i promotivni blok, a doštampane su i izdate kao drugo izdanje brošure “Derventa – privredna destinacija„ i „Kulturno istorijski kompleks Detlak“. Promotivni materijal pripremili su predstavnici Javna ustanova „Turistička organizacija opštine Derventa“, a ukupna vrijednost izdavanja i štampanja promotivnog materijala je 2.260 KM.

“Direktor „Turističke organizacije opštine Derventa“ Damir Kljajić rekao je da je materijal štampan u tiražu od po 300 komada. U brošuri „Derventa – manifestacije“ prikazan je kalendar manifestacija, te osnovne informacije za 12 manifestacija koje smo smatrali da su značajan turistički potencijal. Izrađeni blok je namjenjen za vođenje svakodnevnih zabilješki, a na naslovnoj strani nalaze se fotografije najznačajnijih turističkih potencijala opštine Derventa”, dodao je Kljajić.

 Promotivni materijal

On je rekao da su zbog velike potražnje doštampane brošure „Kulturno istorijski kompleks Detlak“ i „Derventa – privredna manifestacija“, a sav materijal je štampan u štampariji Vinjeta iz Dervente. Stručni saradnik za turizam u „Turističkoj organizaciji“ Mladen Pećić rekao je da su u prvoj polovini godine izrađene promotvine kese i olovke sa oznakama „Turističke organizacije“.

On je dodao da je promotivni materijal štampan sredstvima od boravišne takse, a za početak sljedeće godine planiran je završetak internet stranice koja je trenutno u izradi.

Layout 1

TO Derventa – Damir Kljajić