Home GRADOVIDoboj Tokom policijskog časa krijumčarili migrante

Tokom policijskog časa krijumčarili migrante

by Dejan B.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 17.04.2020. godine, oko 17, 00 časova, u mjestu Pločnik, područje grada Doboja, tokom zabrane kretanja na području Republike Srpske u vrijeme vaskršnjih praznika, zaustavili su i kontrolisali tri putnička automobila koja su se iz pravca Sarajeva kretala prema uključenju na auto-put „9. januar“.

​Ovom prilikom kontrolisan je putnički automobil marke „Audi“ kojim je upravljalo lice inicijala M.G. iz Bihaća, koje je prevozilo četiri migranta (Pakistan – 2, Avanistan – 2), putnički automobil marke „Mercedes“ kojim je upravljalo lice inicijala M.N. iz Cazina, sa kojim je kao suvozač u vozilu nalazilo lice inicijala S.M. iz Bihaća, a koje je u vozilu prevozilo pet migranata iz Pakistana i putnički automobil marke „Hyundai“ kojim je upravljalo lice inicijala N.D. iz Bihaća, koje je prevozilo pet migranata iz Pakistana.

​Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Tužilaštvu BiH će biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Krijumčarenje lica“.

​O svemu je obaviještena Služba za poslove sa strancima – Terenski centar Doboj čiji će pripadnici preduzeti dalje mjere i radnje u vezi sa pronađenim migrantima.

Preporučujemo