Home GRADOVIPrnjavor Stravičan zločin u Prnjavoru: Zaklao suprugu, sebi presudio strujom

Stravičan zločin u Prnjavoru: Zaklao suprugu, sebi presudio strujom

by admin

Zoran Spasojević (56) iz Prnjavora nožem je usmrtio suprugu Draganu (53), a potom je presudio sebi tako što se uhvatio za električnu instalaciju, saznaje „Glas Srpske”.

Prema našim saznanjima zločin se desio u njihovoj porodičnoj kući u selu Crkvena kod Prnjavora i Zoran je suprugu navjerovatnije zaklao.

Ovaj šokantan zločin otkrila je radnica njihove prodavnice rano jutros kada je došla na posao.

– Ona je zatekla stravičan prizor i u kući je otkrila beživotno tijelo Dragane koja je bila sva u krvi. Zoran je pronađen mrtav u podrumu kuće. On se uhvatio za gole žice električne instalacije i tako ubio strujnim udarom – rekao je izvor blizak istrazi.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor jutros prijavljeno je da je u mjestu Crkvena, u prostorijama trgovinske radnje, koja se nalazi u sklopu stambene kuće pronađeno beživotno tijelo D.S.

– Pregledom kuće, u podrumskim prostorijama je pronađeno i beživotno tijelo Z.S. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je izašao na lice mjesta događaja i rukovodi uviđajem – rekli su u policiji ne navodeći detalje.

Nebojša Tomašević / Glas Srpske

Preporučujemo