Stojić opravdao ukazano povjerenje: Tekstilac ima ponude za nekoliko igrača

Fudbalski klub Tekstilac završio je jesenji dio sezona sa 26 osvojenih bodova, ali u klubu ističu da su zadovljni sa rezultatima i da su uz malo sreće mogli smo imati i koji bod više, prije svega mislie na gostujuće utakmice u Foči, Šepku i Gradišci.

Šef struke Marko Stojić koji je klupu “krojača” preuzeo krajem juna ove godine od Zorana Dragišića,  zadovoljio je Upravu klubu i sprema mu se prdužetak saradnje.

“Stojić je u potpunosti opravdao naša očekivanja, a Tekstilac je pod njegovom palicom igrao na gol više, što pokazuje i naš golgeterski učinak. Ipak, u slučaju Stojića ne pitamo se sami mi, nego i druga strana, tačnije naš sef struke. Pored jake želje da ga zadržimo, on ima i ponude drugih klubova, kojima mi teško finasijski možemo parirati”, kazao je Davor Pijetlović iz Upravnog odbora kluba sa Ukrine.

Da su “krojači” ljetos doveli prave igrače, govori podatak da već ima ponuda za prvog strijelca i trećeg šampionata Srpske, koji se polusezonu na izmaku igrali u prvoligašu iz Dervente.

“Naš sav igrački kadar ima važeče ugovore i niko neće moći otiči bez saglasnosti kluba i određnog obeštećenja. Ponuda ima, pogotovo za Perića i Milakovića i to od premijerligaških klubova, ali nigdje ne žurimo. Sigurno da nećemo sami odlučiti, već sjesti za pregovrački sto sa našim igračima i vidjeti šta je za njih bolje, ali i da klub ima neke koristi”, dodao je Pijetlović u razgovoru za Radio Derventa.

Presjek poluzsezone Tekstilca smo već radili, šta im je potrebno na proljeće da dođu do cilja pročitajte OVDJE.

Slobodan Živanić