Home GRADOVIDerventa Spriječeno samoubistvo u Derventi

Spriječeno samoubistvo u Derventi

by Dejan B.

Brzom reakcijom policijskog službenika Policijske stanice Derventa, danas 02.04.2021. godine, oko 12, 15 časova, na „Starom mostu“ u Derventi spriječeno je samoubistvo šezdesetogodišnjakinje iz Dervente.

​Istog dana dežurnom kriminalističkom tehničaru Policijske stanice Derventa u blizini „Starog mosta“ u Derventi, obratio se građanin koji mu je saopštio da se na „Starom mostu“ nalazi nepoznata ženska osoba koja najvjerovatnije ima namjeru da skoči u rijeku Ukrinu i da izvrši samoubistvo.

Navedeni policijski službenik Policijske stanice Derventa se trčećim korakom uputio ka licu mjesta, gdje je opreznim postupanjem zadobio povjerenje B.J. iz Dervente nakon čega je istoj pomogao da bezbjedno pređe na unutrašnju stranu mosta.

Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Derventa odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj tokom tekuće 2021. godine, spriječili su tri samoubistva, a osim navedenog događaja u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod je spriječeno samoubistvo vješanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške i u mjestu Karanovac, područje opštine Petrovo spriječeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala namjeru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi a potom u rijeci Spreči.

Takođe, 29.03.2021. godine, jedan građanin iz Modriče je spriječio samoubistvo u ulice Riste Mikičića u Modriči.

PU Doboj

Preporučujemo