Home GRADOVIDerventa Rukometni klub Derventa započeo pripreme za novu sezonu

Rukometni klub Derventa započeo pripreme za novu sezonu

by Dejan

Rukometni klub Derventa započeo je pripreme za novu sezonu u kojoj će igrati u Prvoj ligi Republike Srpske, sa ciljem da bilježe dobre rezultate i budu u gornjem dijelu tabele.

Na prvoj prozivci koju je izvršio trener Milorad Bjelošević pojavilo se nekoliko prvotimaca uz podmladak ekipe, dok se kompletiranje očekuje kroz nekoliko dana nakon povratka sa godišnjih odmora.

„Nadam se da ćemo vrlo brzo biti kompletni kako bi odradili fizički dio priprema. Nakon toga prelazimo u dvornu kako bi radili sa loptom, a očekuju nas i prijateljske utakmice“, kaže Bjelošević, izrazivši zadovoljstvo što su se u ekipu vratio krilni igrač Davor Živanić i golman Milan Drinić.

Pored povratka ovog dvojca, od ranije je poznato da su ekipu napustili Slaviša Kosanović, Stanko Stanković (RK Sloga Doboj), te Danijel Božić i Beni Škrga (RK Mladost BL), ali Uprava radi na angažovanju još dva igrača.

„Drago mi je da su se vratila dva momka koja su djeca kluba. U narednim danma završićemo dogovor sa dva igrača, čija imena ne bih još otkrivao u ovom trenutku, ali mogu potvrditi da stižu dva kvalitetna i provjerena igrača i sigurno je da ćemo opet biti ekipa za respekt“, izjavio je Slaven Šmulja, predsjednik Upravnog odbora derventsko prvoligaša.

Okosnicu ekipe u narednoj sezonu uz kapitena Zvjezdana Sibinčića, činiće Goran Zemunović, Dražen Milinković, Danijel Pejić, Branko Mišanović i golman Gojko Topić, uz povratnike u ekipu i novajlije, te nekoliko mlađih igrača.

Iz kluba su kazali, da postoji nada i mogućnost da dres kluba ponovo obuče Goran Lukić, koji se bio oprostio od aktivnog igranja.

Preporučujemo