Home GRADOVIDerventa Regionalno takmičenje u odbojci: Djevojke iz JU SŠC “Mihajlo Pupin” iz Dervente i muškarci iz Modriče osvojili prva mjesta

Regionalno takmičenje u odbojci: Djevojke iz JU SŠC “Mihajlo Pupin” iz Dervente i muškarci iz Modriče osvojili prva mjesta

by admin

JU Stručna i tehnička škola iz Dervente, bila je domaćin Regionalnog takmičenja u odbojci u okviru Malih olimpijskih igara. Na takmičenju je učestvovalo pet muških i šest ženskih ekipa, koje su bile raspoređe po grupama.

Kod djevojaka u grupi  A igrali su: JU SŠC “Jovan Cvijić” Modriča, JU SŠC “Nikola Tesla” Šamac i JU Stručna i tehnička škola Deventa, gdje je prvo mjesto pripalo Šamčanka i drugo Modričankama. U drugoj grupi B prvo mjesto je pripalo JU SŠC “Mihajlo Pupin” iz Dervente, drugo JU Medicinska škola Doboj i treće su bile djevojke iz JU SŠ “Nikola Tesla” Brod.

U finalnom meču Dervenćanke iz SŠC “Mihajlo Pupin” bile su bolje od djevojaka iz Šamca sa 2:0, dok je treće mjesto pripalo JU Medicinska škola Doboj.

Kod muškaraca prvo mjesto u grupi A pripalo je Turističko ugostiteljskoj školi iz Doboja, dok je druga bila JU SŠC “Nikola Tesla” Šamac. U grupi B do prvog mjesta stigla je JU SŠC “Jovan Cvijić” Modriča, dok je drugo mjesto pripalo JU Ekonomska škola Doboj i treće JU Stručna i tehnička škola iz Dervente.

U finalnom susretu JU SŠC “Jovan Cvijić” Modriča bila je bolja od Turističko ugostiteljske škole iz Doboja sa rezultatom 2:0, dok je treće mjesto pripalo Ekonomskoj školi iz Doboja, koja je sa 2:1 slavila protiv Šamčana.

   

radioderventa.com

Preporučujemo