Home GRADOVIDerventa Raspored planiranih prekida u isporuci električne energije

Raspored planiranih prekida u isporuci električne energije

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 08.00 do 10.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: dio ul. Marije Bursać, Željeznička, 1. maja, ul. Desanke Maksimović, Gavrila Principa, Miloša Vujakovića, Petra Mećave, Petra Kočića i Vukovarska ulica. , koje se napajaju sa trafo područja: Šumarija.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 08.00 do 10.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: ul. Petra Kočića, ul. Gavrila Principa i Vukovarska ulica , koje se napajaju sa trafo područja: Čardak 1.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: Trg Pravoslavlja, Stevana Nemanje, Vuka Karadžića, Milana Tepića, Rade Kondića, ul. 8. marta, Pop Jovina, Milunke Savić, Karađorđeva, Krfska i Kolubarska ulica , koje se napajaju sa trafo područja: TS 2 – Škola N. Tesla.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 10.00 do 12.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Solunska, ul. 8. marta i Kolubarska ulica , koje se napajaju sa trafo područja: Gakovac 1.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 12:00 do 14:00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: ul. Stevana Nemanje, Karađorđeva, Pop Jovina, ul. Mladena Stojanovića, Kralja Petra Prvog, Jovana Dučića i Njegoševa ulica , koje se napajaju sa trafo područja: Bolnica (De).

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2023. godine u vremenu od 12:00 do 14:00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ul. Mladena Stojanovića, Njegoševa ulica, ul. Jovana Dučića , koje se napajaju sa trafo područja: Rukometno igralište.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

 

Elektro Doboj

Preporučujemo