Home GRADOVIDerventa Raspored planiranih prekida u isporuci električne energije

Raspored planiranih prekida u isporuci električne energije

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.09.2022 godine u vremenu od 14.00 do 14.30 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama dio ulica Kolubarska i Karađorđeva , koje se napajaju sa trafo područja: Gakovac 1.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 04.10.2022 godine u vremenu od 09.00 do 14.00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Mišinci (Malojčani i Kuzmanovići), Maloj Sočanici i Velikom Prnjavoru , koje se napajaju sa trafo područja: V. Sočanica – Malojčani,Mišinci – Kuzmanović,M. Sočanica – Savića Brdo,M. Sočanica – Čelar,M. Sočanica – Ćorić,M. Sočanica – Erić,M. Sočanica – Šimići,M. Sočanica – Nujići,Veliki Prnjavor,Mala Sočanica Čičci,M. Sočanica – Topalovići.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 05.10.2022 godine u vremenu od 09:00 do 14:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Mišinci (Kuzmanovići), Mala Sočanica i Veliki Prnjavor , koje se napajaju sa trafo područja: Mišinci – Kuzmanović,M. Sočanica – Savića Brdo,M. Sočanica – Čelar,M. Sočanica – Ćorić,M. Sočanica – Erić,M. Sočanica – Šimići,M. Sočanica – Nujići,Veliki Prnjavor,Mala Sočanica Čičci,M. Sočanica – Topalovići.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

Elektro Doboj

Preporučujemo