Home GRADOVIDerventa Raspored planiranih prekida električne energije zbog planiranih radova

Raspored planiranih prekida električne energije zbog planiranih radova

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 28.09.2023. godine u vremenu od 08.00 do 10.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: Njegoševa ulica, ul. Marije Bursać , koje se napajaju sa trafo područja: Istok 1.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 28.09.2023. godine u vremenu od 08.00 do 10.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama : ul. Derventskih oslobodilaca, ul. Marije Bursać , koje se napajaju sa trafo područja: Istok 5.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 28.09.2023. godine u vremenu od 10.00 do 12.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama: Njegoševa ulica, ul. Mladena Stojanovića, Derevntskih oslobodilaca, 1.maja , koje se napajaju sa trafo područja: Obdanište (De).

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 28.09.2023. godine u vremenu od 10.00 do 12.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ul. Hajduk Veljka, Vuka Karadžića i 1.maja , koje se napajaju sa trafo područja: Studenička.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 28.09.2023. godine u vremenu od 12.00 do 14.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ul. M. B. Belog i Njegoševa , koje se napajaju sa trafo područja: Istok 2.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

Elektro Doboj

Preporučujemo