PZ “Agroposavina farm” organizuje ugovorenu proizvodnju kornišona

Obavještavaju se svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači da će poljoprivredna zadruga “Agroposavina Farm” sa P.O. Derventa organizovati ugovorenu proizvodnju krastavaca kornišona.

Proizvodnja će se organizovati za poznatog kupca, uz obezbijeđene pakete repromaterijala i opreme za proizvodnju, a svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači sa područja opštine Derventa, čiji prihod ne prelazi 500,00 KM po članu domaćinstva, imaće mogućnost sufinansiranja repromaterijala za početni paket (start up) putem IFAD projekta razvoja ruralnog poslovanja na selu, namjenski planiranog za smanjenje siromaštva na selu.

Obavještavamo poljoprivredne proizvođače da će imati mogućnost i zasnivanja organske proizvodnje povrća u zatvorenom prostoru putem zadruge uz obezbijeđenu edukaciju, pakovanje i plasman proizvoda.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači za sve informacije mogu se obratiti u prostorijama zadruge u Šantićevoj bb svakim radnim danom od 07:30 do 14:30 časova ili na telefone 053/312-090 i 053/312-091.

Radio Derventa