“PSY! UP YOUR LIFE!”: Novo piće na našem tržištu

PSY! je alternativno osvježavajuće piće koje je privlačno cijenjenim potrošačima u raznim situacijama. Piće je ‘Hochwertiger Refreshingdrink’ ( visoko kvalitetno osvježavajuće piće), te je na biljnoj bazi od korijena “Ginsing” i “Maca”.

Slogan PSY! UP YOUR LIFE!“(PSY! Učini život ljepšim)stoji kao pozitivan pogled na svijet okolo, ali i za male radosti koje možemo svijesno da priuštimo. Osnovni zadatak PSY! je da učini život veselijim.

Korijen „Maca“sadrži bjelančevine, mnogo željeza, cink, magnezijum, kalcijum, ugljene hidrate, fosfor, šećer, važne minerale kao i skoro sve vitamine. Osim toga, korijenu “Maca” se pripisuje i da pozitivno utiče na povećanje snage i otpornost psihe, dok„Ginseng” potiče mentalnu i fizičku snagu, liječi impotenciju, upalne bolesti zglobova, probavne smetnje, probleme s cirkulacijom, umor, nesanicu, djeluje na slabokrvnost, jača imunitet, ublažava stres, a čak i snižava razinu šećera u krvi. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, ginseng pomaže potpunom iskorištavanju vitamina i mineralnih tvari u organizmu, te pojačava moždanu aktivnost.

PSY je limitirano piće i imaju ga samo ekskluzivni lokali u Austriji i proizvodi se u okolini Beča, a zahvaljujući PSY! Drink d.o.o. koji je generalni zastupnik za Zapadni Balkan ovo piće imamo i u BiH.

“Za razliku od ostalih energetskih proizvoda, PSY nema taurina i drugih hemijskih supstanci. PSY Drink daje energiju zahvaljujući biljkama od kojih se pravi i izuzetnog tj. neuporedivog je okusa i ekstravagantnog dizajna. To su sve karakteristike koje ga čine posebnim”, istču distributeri za BiH.

Odlično se miješa sa svim alkoholnim pićima, pa je tako i odličan dodatak za razne koktele.

Poznati model Ellena Gallina je zaštitno lice austrijancima za PSY, dok je u BiH posljednje fotografije za promociju ovog pića radila ni manje ni više, nego Jelena Karagić, „Miss Earth BiH“. Jelena je  osvojila visoko 10. mjesto na izboru za “Miss Earth 2017”, održanom u filipinskom gradu Pasaj.

Zaista, svi podaci o PSY su impozantni, a kako doći do PSY Drik-a?

Trenutno ga imaju svi ekskluziviniji ugostiteljski objekti  u zemlji, kao i pojedini noćni klubovi, hotelski barovi i drugi. U Derventi ga možete poručiti u hotelu “Biser”, ExClub “Monte Carlo”, motel “Babino Brdo”, “Guinness”, “Del Capo”, a broj prodajnih objekata će se širiti. Uskoro će se u marketima moći pronaći PSY Drik.

 

PSY! Drink d.o.o.
ul. Kralja Petra prvog bb
74400 Derventa
Bosna i Hercegovina

Telefoni:
+387 65 592 447
+43 664 19 79 108

E-mail: office@psydrink.com