Home GRADOVIBrod PS Brod i Derventa spriječili samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka

PS Brod i Derventa spriječili samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka

by Dejan B.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijskih stanica Brod i Derventa, 14.03.2021. godine, oko 19, 00 časova, u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod, spriječeno je samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedno lice iz Gradiške nalazi na području opštine Brod te da isto ima namjeru da izvrši samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah postupili po navedenom te obilaskom terena u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod, locirali su putnički automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta u mjestu Novo Selo, područje opštine Brod, te ulaskom u navedeni objekat ugledali su jedno lice na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata. Nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja lica, policijski službenici su se uspjeli popeti na tavan te osloboditi lice od omče oko vrata, te isto nakon dužeg razgovora bezbjedno spustiti u prizemlje objekta.

Navednom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

 

PU Doboj

Preporučujemo