Home GRADOVIPrnjavor PRNjAVOR: Dječiji vrtić “Naša radost” u narednih nekoliko dana dobiće 200 novih krevetića

PRNjAVOR: Dječiji vrtić “Naša radost” u narednih nekoliko dana dobiće 200 novih krevetića

by admin

Dječiji vrtić “Naša radost” u Prnjavoru u narednih nekoliko dana dobiće 200 novih pokretnih krevetića za čiju je nabavku iz opštinskog budžeta izdvojeno nešto više od 14.000 KM.
Krevetići su obezbijeđeni za polaznike svih grupa, uključujući i mališane u područnom odjeljenju u Donjoj Ilovi.

Direktor ove ustanove Slobodanka Vasić rekla je, nakon potpisivanja ugovora o javnoj nabavci sa preduzećem “Derbi trejd” iz Brčkog, da je riječ o nabavci modernih pokretnih krevetića, čija pojedinačna težina iznosi nešto više od dva kilograma.

“Vrtić počinje sa radom 10. avgusta i do tada će biti isporučeni krevetići i uređeno dvorište vrtića u gradu”, rekla je Vasićeva.

Sredstva su obezbijeđena iz budžeta opštine Prnjavor, a potpisivanju ugovora prisustvovao je i načelnik opštine Darko Tomaš, koji je rekao da je prošle godine prilikom obilaska vrtića uočio da djeca spavaju na strunjačama što je nedopustivo.

“Tada sam obećao da ćemo nabaviti krevetiće za sve mališane. Ukupna vrijednost nabavke iznosi nešto više od 14.000 KM, a sredstva su obezbijeđena iz budžeta”, rekao je Tomaš.

On je pohvalio rukovodstvo ove predškolske ustanove, rekavši da predano rade na njenom unapređenju, kako u pedagoškom radu sa djecom tako i na uređenju unutrašnjeg i spoljašnjeg okruženja.

SRNA

Preporučujemo