Home GRADOVIDoboj Prilikom pretresa pronađene i oduzete značajne količine opojne droge

Prilikom pretresa pronađene i oduzete značajne količine opojne droge

by admin

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 04.11.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala G.J. iz Doboja, kod kojeg su prilikom pretresa stana koje je isto koristilo pronašli i oduzeli značajnu količina opojne droge, novca i drugih predmeta.

Policijski službenici naše Uprave na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres stana koji je za stanovanje koristilo navedeno lice prilikom čega je pronađeno i oduzeto: 25 paketa zapakovanih u providnu vrećicu u kojima se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“ ukupne težine od 34,1 gram kao i jedna vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija ukupne težine od 99,9 grama i zelene grančice koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Marihuanu“ ukupne težine od 5,3 grama, 65 cijelih komada i jedna polovina tablete sa logom „Majmunske glave“ koje su bile zapakovane u plastičnu vrećicu a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“, veći iznos novca, pet sličica i jedna polovina iste koje su bile zapakovane u aluminijsku foliju a koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „LSD“, četiri plastične kutije u kojima su se nalazile plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne količine od 2, 48 kilograma, par stotina plastičnih vrećica, mobilni telefon i drugi predmeti.

Navedeno lice će danas uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojne droge“ predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policijska uprava Doboj

Preporučujemo