Home GRADOVIBrod Prilikom pretresa pronađena i oduzeta opojna droga

Prilikom pretresa pronađena i oduzeta opojna droga

by admin

Policijski službenici Policijske stanice Brod i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 09.02.2022. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, izvršili su pretres lica inicijala Z.G. iz Broda kao i kuće, pomoćnih objekata i dvorišta koje koristi navedeno lice.

Prilikom navedenog pretresa pronađeno je i oduzeto: plastična vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 40,5 grama, oko 300 komada „zip“ vrećica, alu folija i komada plastičnih vrećica namijenjenih za pakovanje, digitalna vaga, drobilica, vrećica u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 2,6 grama, tacna na kojoj su se nalazili ostaci bijelog praha, osam opušaka koji svojim izgledom asociraju na „džoint“ i dvije kutije „Tramadol“ tableta (40 komada).

​O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

PU Doboj

Preporučujemo