Home GRADOVIDerventa Pozorišna predstava “Terapija” u derventskom Centru za kulturu

Pozorišna predstava “Terapija” u derventskom Centru za kulturu

by admin

Predstavu “Terapija” rađenu u produkciji DIS Pozorišta iz Banjaluke, po tekstu “Nemreš pobjeć od nedjelje”, autora Tene Štivičića, možete pogledati u utorak, 21. septembra sa početkom u 19:00 časova u derventskom Centru za kulturu. Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na prijavnici Centra za kulturu Derventa. Obavezno pridržavanje  mjera zaštite od virusa.

“Terapija” je priča o mladom bračnom paru koji prolazi kroz težak period. Danas, kada su razvodi češći nego ikada, da li postoje načini koji spašavaju bračnu zajednicu? Koji su to načini? Šta da radimo kada ne možemo sa nekim, ali ne možemo ni bez te osobe? Zašto je sve u početku lijepo, a poslije počinjemo da se podrazumjevamo jedni drugima?

To su samo neka od pitanja na koja se pokušalo da odgovori ovom predstavom.

Predstavu “Terapija” su režirali Belinda Božičković i Duško Stanivuk, a u predstavi igraju Smiljana Marinković i Bojan Kolopić. Među mnogobrojnim nagradama koje je predstava osvojila izdvojiti ćemo nagrade za najbolju mladu glumicu te nagradu za najboljeg mladog glumca, gdje su i Marinković i Kolopić dobili zaista visoke ocjene i komentare.

Preporučujemo