Home GRADOVIDerventa Poraz Borca iz Lužana na startu Područne lige: Ogorčeni na suđenje u Kožuhama

Poraz Borca iz Lužana na startu Područne lige: Ogorčeni na suđenje u Kožuhama

by admin

Fudbaleri Borca iz Bosanskih Lužana kod Derventa, novajlije u Područnoj ligi grupa Doboj, u prvom kolu su gostovali kod Hajduka iz Kožuha gdje su poraženi, ali istovremeno i ogorčeni na suđenje u meču.

– Očigledno da smo kao novajlije u ligi morali odmah na startu osjetiti sudijsku krađu. Goran Pavić, glavni sudija utakmice osvim svojih nepromišljenih odluka, cijelo vrijeme je provocirao igrače Borca i smijao im se u lice. U 16. minuti dosudio je penal nakon jednog sasvim običnog duela. Da taj kriterij postoji samo za Hajduk vidjelo se desetak minuta kasnije kada Marinkovića nepropisno zaustavljaju u kaznenom prostoru. Naravno, od jedanaesterca ništa, a Marinković dobija žuti karton za simuliranje. Igrao se 41. minut kada je Došlić vješto iscenirao da ga je Pećić oborio kao zadnji igrač odbrane, i Pavić je to jedva dočekao i Pećiću pokazao put u svlačionicu i tako domaćinu otvorio put ka trijumfu u drugom poluvremenu, rekli su iz Borca poslije meča sa Hajdukom.

Utakmica je završena pobjedom Hajduka 4:2, a strijelci za Lužančana bili su Marinković i Pivaš.

U ovoj ligi takmiči se i  Borac iz Osinje, koji je u prvom kolu takođe bio gost, gdje je odigrao bez golova sa Liješćem.

Radio Derventa

Preporučujemo