Home GRADOVIDerventa Policajci i đaci u preventivnoj akciji skretanja pažnje vozačima na sigurnost u saobraćaju

Policajci i đaci u preventivnoj akciji skretanja pažnje vozačima na sigurnost u saobraćaju

by admin

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 03.12.2021. godine, u Derventi, zajedno sa učenicima Osnovne škole „19. april“ iz Dervente vozačima su dijelili promotivni materijal koji su učenici sami ručno izradili, sa ciljem da se skrene pažnja istima u pogledu bezbjednosti učenika u saobraćaju, kao najbrojnije i najranjivije kategorije učesnika u saobraćaju.

Policijska stanica Derventa podržala je sprovođenje projekta koji realizuju učenici navedene škole pod nazivom „Kvalitetno obrazovanje za sve“ MIOS Tuzla, a čiji je cilj sprovođenja da učenici kroz svoje stavove, ideje i saradanju sa drugim subjektima lokalne zajednice rade na povećanju bezbjednosti učenika u saobraćaju.

Policijski službenici ove stanice su takođe 02.12.2021. godine, u prostorijama Gradske uprave Derventa prisustvovali sastanku na kojem su zajedno sa direktorima srednjih i osnovnih škola iz Dervente i predstavnicima Gradske uprave donijeli određene zaključke koji se odnose na očuvanje i unapređenje bezbjednosti saobraćaja u blizini škola.

Preporučujemo