Home GRADOVIDerventa Podijeljeni paketi pomoći borcima koji teško žive

Podijeljeni paketi pomoći borcima koji teško žive

by Dejan B.

Grupa nekadašnjih boraca „27.motorizovane brigade“ okončala je božićnu akciju podjele robnih paketa borcima Vojske Republike Srpske koji teško žive, sa područja opština Derventa, Brod, Prnjavor i Teslić.

Podijeljena su 34 paketa,a u akciju se ove godine uključilo 136 pojedinaca i Boračke organizacije Dervente i Broda.

Jedan od organizatora akcije pod nazivom „Borci za borce“ Mladen Todorić ističe da je ovo četvrta godina kako se provodi ova akcija te da je naročito ponosan na činjenicu da se svake godine povećava broj onih koji doniraju sredstva.

„Osim naših nekadašnjih saboraca koji mogu da pomognu ,u akciju se uključio i veliki broj dobrih ljudi koji su prepoznali potrebu da se pomogne nekadašnjim borcima koji teško žive“, rekao je Todorić.On je dodao da je pojedinačna vrijednost paketa oko 160 maraka,a u njemu je najviše prehrambenih proizvoda te nešto sredstava za higijenu. Zahvalio se svima koji su se uključili u akciju i donirali sredstva.“Ova aktivnost neće stati nego će dogodine biti još bolje organizovana i nadam se da će biti i više prikupljenih sredstava“,poručio je Todorić.

U prikupljanju pomoći učestvovali su i Dejan Nožica, Simo Simikić i Nikola Radanović te anonimni administrator Fejsbuk grupe „27. motorizovana brigada“.

derventa.ba

Preporučujemo