Home GRADOVIDerventa Planirani prekidi u isporuci električne energije

Planirani prekidi u isporuci električne energije

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 08.06.2023 godine u vremenu od 08.00 do 14.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ul. Kralja Petra 1 , koje se napajaju sa trafo područja: Braće Radić.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 08.06.2023 godine u vremenu od 09.00 do 14.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Donji Cerani (zaseok Đurđevići) , koje se napajaju sa trafo područja: D. Cerani – Đurđevići.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 08.06.2023 godine u vremenu od 09.00 do 14.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Donji Cerani (oko škole) , koje se napajaju sa trafo područja: D. Cerani – Škola.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 08.06.2023 godine u vremenu od 09.00 do 14.00 časova planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Donji Cerani (zaseok Stjepanovići) , koje se napajaju sa trafo područja: D. Cerani – Stjepanovići.

Elektro Doboj

Preporučujemo