Home GRADOVIDerventa Planirani prekidi u isporuci električne energije

Planirani prekidi u isporuci električne energije

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 18.05.2023 godine u vremenu od 09:00 do 14:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Donji Cerani (zaseok Đurđevići, Stjepanovići) , koje se napajaju sa trafo područja: G. Cerani -Mikerevići,D. Cerani – Ploče,D. Cerani – Škola,D. Cerani – Stjepanovići,D. Cerani – Đurđevići,Pojezna 1 – Stančići.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 19.05.2023 godine u vremenu od 09:00 do 14:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama Donji Cerani (zaseok Đurđevići i Stjepanovići) , koje se napajaju sa trafo područja: G. Cerani -Mikerevići,D. Cerani – Ploče,D. Cerani – Škola,D. Cerani – Stjepanovići,D. Cerani – Đurđevići,Pojezna 1 – Stančići.
U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

Elektro Doboj

Preporučujemo