Home GRADOVIDerventa Planirani prekidi u isporuci električne energije

Planirani prekidi u isporuci električne energije

by Dejan

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 09:00 do 13:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulice Šantićeva, Milovana Bjeloševića Belog – desna strana ulice (NLB banka), dio ulice Kralja Petra 1 ( od kružnog toka do starog mosta) i dio Omladinske ulice (od kružnog toka do raskrsnice sa ulicom Voje Kecmana) , koje se napajaju sa trafo područja: Mesar.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 08:00 do 09:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulice Solunska, Hajduk Veljka, Ljube Radić, dio ulice 1. Maja , koje se napajaju sa trafo područja: Studenička.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 09:00 do 10:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulice Nikole Tesle, Trive Vujića i Cerska , koje se napajaju sa trafo područja: Zapad 1.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 10:00 do 11:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulice Trive Vujića, Odred Vojvode Mišića, 53. Divizije, Sime Šolaje, Jevrejska , koje se napajaju sa trafo područja: Zapad 2.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 11:00 do 12:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama dio ulice Kralja Petra 1, Nikole Tesle, Čika Jove Zmaja, Slavka Rodića , koje se napajaju sa trafo područja: Sup.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 12:00 do 13:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulice Cara Lazara, Trg Pravoslavlja, Veljke Milankovića , koje se napajaju sa trafo područja: Pošta (De).

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 14:00 do 15:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulica Derventskih oslobodilaca i Marije Bursać , koje se napajaju sa trafo područja: Istok 5.

Obavještavamo korisnike distributivne mreže da su dana 29.03.2023 godine u vremenu od 13:00 do 14:00 planirani radovi na elektroenergetskim objektima terenske jedinice Derventa tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije na sledećim lokacijama ulica Zanatska, 9. Maja, Trg Oslobođenja , koje se napajaju sa trafo područja: Grad.

U slučaju da radovi budu završeni prije navedenog roka, prekid u isporuci biće kraći od najavljenog.
Molimo korisnike mreže da potrebe za električnom energijom i rad u periodu prekida napajanja prilagode predmetnom zastoju, kako bi izbjegli eventualna oštećenja opreme i štete u radnom procesu, za šta ne snosimo odgovornost.

Elektro Doboj

Preporučujemo