Otvoren hipermarket Robot u Derventi – FOTO

Domaći trgovački lanac Robot velikom brzinom nastavlja sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine. Kako je ranije najavljeno u narednom periodu bit će otvoreno još dvije nove poslovnice i to u Gradišci i Kozarskoj Dubici, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Derventi u objektu površine oko 4 000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi 50 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine.  Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju,da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

Ovo je ujedno 32-i prodajni centar kompanije Robot, čime je Robot postao još konkurentniji na tržištu, a kupcima nudi širok izbor kvalitetnih proizvoda, domaćih proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

 „Tokom trodnevnog druženja, za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, te veliku nagradnu igru. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činit ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.

Ispred tržnog centra Robot uručena je novčana donacija u iznosu od 5 000 KM Tatjani Spasojević, predsjednici Udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce” i  osobama sa teškim imovinskim stanjem sa područja Dervente.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine“, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

ROBOT