Home GRADOVIDerventa Opština Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević

Opština Derventa dodjeljuje plac za kuću višečlanoj porodici Dragojević

by admin

Opština Derventa podržaće akciju humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” za izgradnju kuće višečlanoj porodici Dragojević i za tu namjenu dodijeliti jedan od opštinskih placeva u Novom naselju, dogovoreno je na sastanku predstavnika ove organizacije sa načelnikom opštine Miloradom Simićem.
Porodica Dragojević, majka Željana i njenih šestero djece, nalaze se u stanju socijalne potrebe i trenutno žive u trošnom objektu neuslovnom za život.

“U prilog tome da će se takvo stanje uskoro promijeniti govori i odaziv derventskih privrednika koji su obećali donacije u vidu građevinskog materijala dovoljne za izgradnju većeg dijela objekta. Zahvaljujući ovakvom dogovoru postignutim sa opštinom Derventa i derventskim privrednicima izgledno je da će kuća biti izgrađena do zime, što je bio i cilj akcije”, objavljeno je na službenoj stranici opštine Derventa.

Organizacija “Srbi za Srbe” pokrenula je akciju “Poziv po poziv, ciglu po ciglu” u okviru koje korisnici svih mobilnih i fiksnih operatera pozivom na broj 17763 mogu donirati dvije marke.

Podrška ovoj akciji moguća je uplatom sredstava na broj žiro računa 5620128130024158 u NLB banci /uz napomenu za porodicu Dragojević

SRNA

Preporučujemo