Home GRADOVIDerventa Opljačkana kladionica u Derventi

Opljačkana kladionica u Derventi

by admin

Policijski službenici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja dva krivična djela „Razbojništvo“ koja su izvršena 09.01.2022. godine u Derventi i 06.01.2022. godine na području grada Doboja.

​Policijskoj stanici Derventa, 09.01.2022. godine, prijavljeno je da je nad radnicom jedne sportske kladionice u Derventi licem inicijala M.Đ. izvršeno krivično djelo „Razbojništvo“ na način da su dva maskirana lica ušla u unutrašnjost sportske kladionice, nakon čega je jedno lice uz prijetnju upotrebe vatrenim oružjem i fizičke snage oborilo radnicu na pod te istoj zadalo udarac u predjelu lica dok je za to vrijeme drugo lice iz pulta otuđilo novac u iznosu od oko 3.000 KM, nakon čega su se oba lica udaljila u nepoznatom pravcu.

​Policijskoj stanici Doboj 2, 06.01.2022. godine, prijavljeno je da je u porodičnoj kući nad bračnim parom sa područja grada Doboja izvršeno krivično djelo „Razbojništvo“ na način da su tri maskirana lica došla pred kuću oštećenih, nakon čega je jedno lice fizički nasrnulo na lice inicijala Z.R., prilikom čega je isto zadobilo više udaraca po glavi i tijelu dok su druga dva lica ušla u kuću i fizički nasrnula na oštećenu M.R. te istoj zadali više udaraca a potom joj vezali ruke i noge, a nakon što su pronašli novac u iznosu oko 2.000 KM isti su se udaljili sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

PU Doboj

Preporučujemo