OKI “Derventa” drugi u Laktašima na 10. Međunarodnom memorijalnom turnir Dragan Vučić

U nedelju u Laktašima odigran je 10.Mećunarodni memorijalni turnir u sjedećoj odbojci posvećen preminulom igraču i osnivaču OКI „Laktaši“ Draganu Vučiću.
Na ovom turniru učestvovala su klubovi iz Beograda, Dervente, Velike Кladuše i domaća ekipa Laktaša.

Na ovom turniru OКI Derventa je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz i zauzela drugo mjesto.
Derventski odbojkaši su u prvoj utakmici poraženi od ekipe iz Beograda rezultom 2:0. ( 25-20, 25:21)

U drugoj utakmici u veoma dobroj i uzbudljivoj utakmici ostvarena je pobjeda nad domaćom ekipom iz Laktaša rezultatom 2:1 (25-20,27:29, 16:14)

U trećoj utakmici ostvarena je još jedna pobjeda nad ekipom iz Velike Кladuše rezultatom 2:0 (25-19,25:20)

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa КSO“ Smeč“ iz Beograda, druga je ekipa Derventa treći su bili domaćini dok je četvrto mjesto osvojila ekipa Velike Кladuše.

“Ovim turnirom završen je takmičenje u sezoni 2018/19 jesenji dio. Igrači idu na odmor, dok aktivnosti kluba počinju sredinom februara. Djelimično smo zadovoljni ostvarenim rezultatima koje smo postigli ove jeseni prvenstveno misleći na učešće na turnirima jer smo na ovom turniru zauzeli drugo mjesto i na turniru u Derventi osvojili prvo mjesto. Posebno nam je drago jer smo održali kontinuitet odigravanja utakmica jer smo u jesenji dio ušli optrećeni povredama nekoliko standardnih igrača”– izjavio je Spasoje Кulaga Predsjednik OКI“Derventa“

OКI Derventa : Bašić, Bojanić, Delić, P.Vidaković Č.Pećić, D.Pećić, Savković, Borojević,

OKI Derventa