Home GRADOVIDerventa Oduzeto teretno vozilo u Derventi

Oduzeto teretno vozilo u Derventi

by admin

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.07.2021. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala D.B. sa područja grada Dervente, oduzeli su teretno vozilo marke „Fiat Ducato”.

​Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 14.07.2021. godine, u mjestu Živinice, područje grada Derventa izvršili su kontrolu teretnog vozila marke „Fiat Ducato„ kojim je upravljalo lice inicijala D.B. sa područja grada Derventa, prilikom čega je utvrđeno da se na navedenom vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake, da vozilo nije registrovano te da je navedeno lice u promet stavilo ogrevno drvo za koje nije posjedovalo otpremni iskaz i prateću dokumentaciju, niti su ista bila žigosana šumarskim žigom.

Od starne šumarskog tehničara Šumske uprave Derventa izvršen je pregled i mjerenje ogrevnog drveta a isto je predato navedenom licu na čuvanje do okončanja postupka.

Provjerama u službenim evidencijama utvrdili su da lice inicijala D.B. ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 11.090 KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj. ​

PU Doboj

Preporučujemo