Home GRADOVIDerventa Nova zvanja za članove Aikido Self Defense iz Bosanskih Lužana

Nova zvanja za članove Aikido Self Defense iz Bosanskih Lužana

by admin

Klub Aikido Self Defense “Bosanski Lužani” iz Bosanski Lužana, u srijedu 21.12.2016 godine organizovao je prvo polaganje za učenička zvanja u novootvorenom Klubu koji je sa radom krenuo prije dva mjeseca.

Polaganje je odrzano u Osnovnoj školi “Nikola Tesla”, a polagalo se za žuti i zeleni pojas. Na ovom polaganju ćlanovi Aikido Self Defense “Bosanski Lužani” stekli su osam novih zvanja, od čega 6 žutih i 2 zelena pojasa. Komisiju za ovo zvanja činili su glavni osnivač stila WAASD majstor Miroljub Jovičić – crni pojas 6.DAN, majstor i trener u Klubu Aikido Self Defense “Bosanski Lužani” i Klubu Aikido Self Defense “Derventa” Slobodan Lukić – crni pojas 2. dan.

“Želio bi svima da se zahvalim na velikom odazivu u Klubu Aikido Self Defense “Bosanski Lužani” koji su dali veliku podršku članovima da prikažu na što bolji i kvalitetniji način tehnike samoodbrane Aikido Self Defense i veliko hvala majstoru Miroljubu Jovičiću  na podrsci novootvorenom Klubu”, poručili su iz Aikido Self Defense “Bosanski Lužani” .

Zeleni pojas: Uroš Kojić i Zorana Kojić.
Žuti pojas: Teodora Zarić, Kristina Pavičić, Lana Milojević, Isidora Čečavac, Damjan Dlakić i Slađan Kojić.

Rekreativno treniraju: Ksenija Čečavac, Zeljana Đekić i Aleksandra Karić.

Radio Derventa

Preporučujemo