Home GRADOVIModriča Nakon eksplozije na ulazu u tržni centar u Modriči: Policija traga za pljačkašima bankomata

Nakon eksplozije na ulazu u tržni centar u Modriči: Policija traga za pljačkašima bankomata

by admin

Policija traga za licima koja su odnijela novac iz bankomata Unikredit banke u tržnom centru “Bingo” u Modriči, rekla je Srni portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Kerkezova je navela da je pljačka izvršena jutros oko 4.50 časova i da policija preduzima mjere i radnje po navedenom predmetu.

Bankomat se nalazi u Ulici Šamački put, na ulazu u tržni centar, a novac je odnesen tako što je bankomat razvaljen eksplozijom. Tom prilikom oštećen je i ulazni dio tržnog centra.

Kako navode „Večernje novosti“, prema prvim nezvaničnim informacijama, pljačkaši su prilikom pljačke koristili dobro isprobanu metodu – upumpavanje plina u ležište bankomata, nakon čega je izavana detonacija i bankomat je razvaljen ispao iz ležišta.

Takođe prema prvim nezvaničnim procjenama odnesena je veća količina novca.

Inače bankomat Unikredit banke u Modriči bio je meta kriminalca i 16. oktobra 2019. godine, a tada se tada nalazio u Svetosavskoj ulici u centru Modriče. Nakon toga bankomat je instaliran na ulazu u tržni centar „Bingo“ i ovo je druga pljačka istog bankomata za godinu i po dana u Modriči.

Glas Srpske

Preporučujemo