Home GRADOVIDerventa Nagrada „Najmenadžer decenije“ vlasniku “Mreže-netvork” – VIDEO

Nagrada „Najmenadžer decenije“ vlasniku “Mreže-netvork” – VIDEO

by admin

Na 38. Ceremoniji proglašenja najboljih od najboljih u biznisu iz regiona jugoistočne i srednje Evrope u sarajevskom hotelu “Holiday”, dodijeljeno je 30 biznis nagrada najuspješnijim menadžerima iz 14 zemalja Evrope, te nekoliko Specijalnih nagrada pojedincima i kompanijama koji nisu direktno u biznisu, ali podstiču razvoj biznisa ili prave bolji ambijent za biznis.

Nagrada „Najmenadžer decenije“ pripada ljudima čije su kompanije više godina zaredom prave vanserijske rezultate, čime su dokazali da su, istinski, zaslužili ovo prestižno priznanje, a među pet ljudi koji su nagrađeni jeste Markus Straser, vlasnik više kompanija u Austriji, Rumuniji i Bosni i Hercegovini, između ostalog “Mreže-netvork” u Derventi.

Nagradu u ime Markusa, preuzeo je direktor preduzeća “Mreža-netvork” koje posluje u Derventi, a u vlasništvu je Strasera.

Inače, Tošić je već bio dobitnik nagrade od strane Direkcije evropske nezavisne agencije za izbor i promovisanje najmenadžera Bosne i Hercegovine, jugoistočne i središnje Europe, a po odluci evropskog nezavisnog žirija, kada je proglašen za “Najmenadžera” 2016. godine.

Radio Derventa

Preporučujemo