Home GRADOVIModriča Modriča: Postavio bodljikavu žicu kako bi spriječio vožnju „četverotočkaša“

Modriča: Postavio bodljikavu žicu kako bi spriječio vožnju „četverotočkaša“

by admin

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 26.05.2021. godine, identifikovali su lice inicijala P.S. sa područja opštine Modriča, za koje postoji osnov sumnje da je u prethodnih nekoliko dana u mjestu Riječani Gornji, područje opštine Modriča, postavilo bodljikavu žicu preko lokalnog puta, na koju je motociklom (četvorotočkašem) naišlo lice inicijala S.M. iz Modriče, koje je tom prilikom zadobilo laške tjelesne povrede.

Za navedeno lice inicijala P.S. postoji osnov sumnje da je postavilo bodljikavu žicu na put iz revolta zbog učestalog oštećenja njegove imovine i imovine drugih građana (zasijane njive, rastjerivanje i plašenje stoke, vožnje kroz voćnjake i slično) od strane lica koja rekreativno upravaljaju navedenim vozilima.

Policijskoj stanici Modriča, 23.05.2021. godine, prijavljeno je da je lice inicijala S.M. iz Modriče vozeći „četverotočkaš“ naišlo na bodljikavu žicu koja je bila vezana preko puta za dva drveta, u koju se uplelo te zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu lica i ruke.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.

Protiv lica inicijala P.S. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Izazivanje opšte opasnosti“.

 

PU Doboj

Preporučujemo