Home GRADOVIDerventa Mikrokreditno društvo “Zdravo” doniralo tri televizora JPU “Trol”

Mikrokreditno društvo “Zdravo” doniralo tri televizora JPU “Trol”

by admin

Mikrokreditno društvo “Zdravo” iz Banjaluke poklonilo je danas tri televizora i tri DVD-a Javnoj predškolskoj ustanovi “Trol” u Derventi.
Direktor Mikrokreditnog društva “Zdravo” Jelica Galić istakla je da je Derventa vrlo važna za poslovanje i da su odlučili da doniraju televizore nakon zahtjeva iz predškolske ustanove.

“Od 1997. godine prisutni smo u Derventi, prvo kao Udruženje građana `Zdravo da ste`, a kasnije kao Mikrokreditno društvo `Zdravo`. Obratila nam se direktor Gordana Simić za pomoć i rado se odazivamo gdje god potrebno, a u ovom slučaju s ciljem unapređenja rada vrtića”, rekla je Galićeva.

Direktor Ustanove “Trol” Derventa Gordana Simić zahvalila je donatorima za poklon, dodajući da je došao u pravi čas.

“Ovo je značajna donacija. Uskoro planiramo da otvaramo nove kapacitete i u fazi smo opremanja. Nakon našeg zahtjeva dobili smo pozitivan odgovor i jako smo srećni”, istakla je Simićeva.

Ona je zahvalila za razumijevanje i pomoć rukovodiocu filijale “Zdravo” u Derventi Davoru Pijetloviću, njegovim saradnicima i upravi Društva “Zdravo” u Banjaluci.

Današnjoj primopredaji poklona prisustvovao je načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti opštine Derventa Slaven Pašalić.

SRNA

Preporučujemo