“Mala olimpijada 2018”: Prvo mjesto Derventa, drugo i treće ekipe iz Bijeljine

Međunarodni tekvondo turnir “Mala olimpijada 2018” održan je u subotu u Sportsko-kulturnom centru u Derventi, koji je okupio učesnike iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i BiH.

Prvo mjestu u sveukupnom poredku pripalo je domaćinu Derventi, dok je drugi bio Tekvondo kluba “Jopa” iz Bijljine, a treći “Sokol” iz Bijeljine.

Kod juniora prvi je TKD “Sokol” Bijeljina, zatim TKD “Dervemta”, a treći TKD iz Brinja, dok je kod kadeta prva bila Derventa, zatim “Jopa”, te “Asteriks” iz Niša. U konkurenicjii mlađih kadeta plasman  TKD “ELIT” Inđija, TKD “Eurošped” iz Vršca, te Sarajevo. Kod najmlađih vrtićanaca prvo je bilo Orašje, zatim “Eurošped”, te “Jopa”.

“Zadovljstvo je što smo još jednom uspješno organizovali ovaj turnir, te po riječima svih gostiju pokazali da smo dobri domaćini. Ono što me posebno raduje, jeste da smo ove godine imali učesnike koji su po prvi put u Derventi. Takođe, ove godine pored Srbije, Hrvatske i BiH, imali smo i takmičare iz Crne Gore”, rekao je u izjavi za Radio Derventa, predsjedni i trener dervntskog kluba, Goran Teofilović.

“Mala olimpijada 2018” u Derventi je okupila 34 kluba sa preko 300 takmičara, a organizator je bio Tekvondo kluba “Derventa” iz Drevente.

Pojedinčne rezultate takmičara pogledajte OVDJE.