Home GRADOVIDerventa Lišeno slobode lice zbog izvršena tri krivična djela

Lišeno slobode lice zbog izvršena tri krivična djela

by Dejan

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, su 14.05.2024. godine, identifikovali i lišili slobode lice inicijala S.M. sa područja grada Derventa, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Krađa“, „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 13.05.2024. godine iz vozila koje je bilo parkirano u jednoj ulici u Derventi otuđilo određene predmete. Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je u toku noći 13./14.05.2024. godine izvršilo oštećenje 12 putničkih vozila koja su bila parkirana ispred stambene zgrade u jednoj ulici u Derventi.

Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Derventi izvršen je pretres objekata i vozila koje koristi navedeno lice, prilikom čega su policijski službenici pronašli i oduzeli: predmete koji potiču iz krivičnog djela „Krađa“ i predmete koji su korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, kao i eksploziv sa detonatorskom kapislom.

Navedeno lice će danas uz Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policijska uprava Doboj

Preporučujemo