Kup RS u lovnom streljaštvu: Prvo mjesto za LU “Motajica” iz Dervente

Član Lovačkog udruženja “Semberija” iz Bijeljine Dragiša Simić pobjednik je 16. Kupa Republike Srpske u lovnom sterljaštvu u disciplini nepokretna meta, koje je danas održano u Trnovu, rekao je Srni član Komisije za lovno streljaštvo Marko Pavlović.

Drugo mjesto u ovoj kategoriji pripalo je Čedomiru Grgiću iz Lovačkog udruženja “Igman” iz Istočne Ilidže, a treće Branislavu Poriću, članu Lovačkog udruženja “Semberija” iz Bijeljine.

U disciplini leteće mete pojedinačno najbolji je bio član Lovačkog udruženja “Semberija” Bijeljina Slađan Milošević. Drugo mjesto pripalo je Dejanu Viliću iz Doboja, a treće Milenku Puljanoviću, članu Lovačkog udruženja “Motajica” iz Dervente. 

U kategoriji leteće mete ekipno, prvo mjesto pripalo je Lovačkom udruženju “Motajica” Derventa, drugo mjesto prvoj ekipi Lovačkog udruženja “Semberija” iz Bijeljine, a treće Lovačkom udruženju “Borik” iz Prnjavora.

Pavlović je naveo da je takmičenje organizovao Lovački savez Republike Srpske, a da je domaćin, po drugi put, bilo Lovačko udruženje “Trnovo” koje je ugostilo oko 50 takmičara iz cijele Republike Srpske.

SRNA