“Ježev GBT kamp 2018”: ŽRK “Derventa” i ove godine učesnik kampa

Djevojčice iz Ženskog rukometnog kluba “Derventa”, tačnije njih 27 putuju na “Ježev GBT kamp 2018” u Kozarsku Dubicu kako bi ušavrsile svoje znanje i vjestine.

Najveće zasluge za odlazak dejvojčica, imaju njihovi roditelji koji su o svom trošku poslali djevojčice rođene  od 2006. do 2009. godine.

Od velike pomoći u realizovanju odlaska pomogli su i sponzori kojima se ovim putem iz kluba zahvaljuju, MKD “Zdravo” , STP “Derventa” , “Sanino” , “Tehpro CNC” , “Gatarić” , “Comtech” , “Rio bar” , frizerski salon “Šarm” , autopraonica “Šain” , Iimperia” , Exclub “Monte Carlo” , caffe bar “Element” , caffe bar “Trijumf” , caffe bar “Gral” , “Radan-trans” , marketi “Goldi” , pekara “KK”.

Pored mnogobrojnih sponozra, izostala je podrška od opštine Derventa, iako su u više navrata pisali zahtjeve za sredstva.

 Klub koji broji više od 50 polaznica ostvaruje jako dobre rezultate, prve u ligi mladih Slavonije, treće u Bosni i Hercegovini , a nadaju se da će poslije kampa biti još bolji i da će napokon ženski rukomet zaživiti u Derventi.

Kamp traje u Kozarskoj Dubici od 22. do 28. jula, a organizator je ŽRK “Dubica”.