Radio Derventa – RTV Derventa vijesti
Početna stranica » Fudbalski savez RS: U Derventi održano selektivno okupljanje za reprezentaciju U-17
Derventa Sport

Fudbalski savez RS: U Derventi održano selektivno okupljanje za reprezentaciju U-17

Pod vođstvom selektora Zlatka Jelisavca, dans je u Derventi održana akcija selektivnog okupljanja za reprezentaciju U-17 FSRS (dječaka rođeni 2000.godišta i mlađih) u kojoj je učestvovalo 30 igrača.

Kroz kontrolne utakmice koje su poslužile selektoru i njegovim saradnicima, stvoren je bolji uvid u kvalitet svakog igrača i narednih dana, kako je najavljeno, biće skraćen spisak na optimalnih 18 reprezentativaca.

Selektor Jelisavac se zahvalio sportskim radnicima FK Tekstilac na odličnim uslovima i gostoprimstvu te istakao da reprezentacija FSRS U-17 ima dobar potencijal , konstatatujući da je šteta što neće učestvovati u Geteborgu u Švedskoj na poznatom Gotija Kupu.

Kroz manifestaciju „Dani fudbala“ u sklopu obilježavanja 25 godina Fudbalskog saveza Republike Srpske ova, kao i ostale reprezentacije imaće tokom godine zvanične nastupe.

Selektor Zlatko Jelisavc imao je u stručnom štabu trenere; Miodraga Rankića i Dejana Plisnića i fizioterapeuta Dalibora Vujića.

“Zadovoljan sam radom i ponašanjem svih igrača . Narednih dana selektor Jelisavac će donijeti odluku koji će igrači igrati u reprezentaciji FSRS (U-17)”, rekao je direktor svih sektora FSRS Goran Ćejić, koji je zajedno sa Branimirom Tulićem, kordinatorom FSRS, organizovao selektivno okupljanje u Derventi.

fsrs.org

Slične objave

Počinje zidanje nove bolnice u Doboju

Dejan B.

Opštinski štab za vanredne situacije Dervente: Virus ne posustaje, situacija ozbiljna

Dejan B.

Derventa: Novi smrtni slučaj, danas bez novozaraženih

Dejan B.

Ne razmatra se policijski čas uoči novogodišnjih praznika

Dejan B.

Razmatrana epidemiološka situacija u školama i javnim ustanovama

Dejan B.

Podjela pomoći za socijalno ugrožena domaćinstva

Dejan B.