Home GRADOVIDoboj Doboj: Uhapšeno pet lica, pronađena droga

Doboj: Uhapšeno pet lica, pronađena droga

by Dejan B.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 23.03.2021. godine, lišili su slobode lica inicijala S.P., D.H. i S.D. iz Doboja i lica inicijala A.D. i F.A iz Gračanice, FBiH, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

​Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana koje koristi lice inicijala S.P. a u kojem su zatečena sva navedena lica.

Ovom prilikom pronađeno je i oduzeto više paketića u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, određena količina praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, metalna drobilica za duvan na kojoj su se nalazili tragovi sasušene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, stabljike koje svojim izgledom asociraju na stabljike
„Indijske konplje“, precizne vage i drugi predmeti.
​Nakon dokumentovanja i kopmletiranja predmeta protiv navedenih lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

 

PU Doboj

Preporučujemo