Home GRADOVIDoboj Doboj: Pomozimo Marku Šumatiću da ode na liječenje u Italiju (VIDEO)

Doboj: Pomozimo Marku Šumatiću da ode na liječenje u Italiju (VIDEO)

by Dejan B.

Pozivom na humanitarni broj 1413 tokom mjeseca aprila donirate jednu konvertibilnu marku za liječenje desetogodišnjeg Marka Šumatića iz doboja,koji je rođen sa srčanom manom.Imao je do sada tri operacije i 17 kateterizacija.Međutim,potrebna mu je i četvrta intervencija na srcu u Italiji.

Marko Šumatić je rođen sa kompleksnom srčanom manom.Ovaj mali heroj je do sada imao tri operacije na srcu i 17 kateterizacija.Nakon posljednje operacije činilo se da sve ide nabolje.Nekoliko godina priča mama Vanja nije bilo nikakvih problema.Međutim,ljekar je na kontroli ustanovio da se stanje pogoršalo.

Operaciju će , kao i sve do sada raditi ljekari u Italiji.Sredstva su im potrebna za putne troškove i boravak u toj zemlji.Najvjerovatnije će prije same intervencije na srcu morati u karantin na 15 dana.Boravak tamo iziskuje ogromne troškove, koje ne mogu sami da obezbijede.

Desetogodišnji Marko koji je četvrti razred nam je ispričao da se prilgadio onlajn nastavi.Inače je odlikaš.U slobodno vrijeme igra se sa mlađim bratom,a kao i svi dječaci voli da zaigra i igrice.

Djed Radovan ponosan je na svog unuka.Poslušan,kulturan i heroj – ovim riječima djed opisuje Marka.

Tokom aprila aktivan je humanitarni broj 1413.Pozovite ovaj broj i donirajte jednu konvertibilnu marku za ovog hrabrog dječaka iz Doboja.

TV K3

Preporučujemo