Home GRADOVIDerventa “Didaco Shop” otvorio svoja vrata u TC “Retail Park”

“Didaco Shop” otvorio svoja vrata u TC “Retail Park”

by admin

„Didaco Shop“ otvorio je u Derventi svoju 25 poslovnicu, koja se nalazi u TC „Retail Park“ na magistralnom putu Derventa-Brod.

Nova prodavnica prostire se na preko 200 kvadratnih metara, a asortiman u poslovnici u Derventi je dosta potpuniji, jer je ostvarena saradanja sa kompanijiom „Mojić“, te će se i njihov asortiman naći na policama „Didaco Shopa“.

 „ „Didaco“ uvijek misli na svoje kupce, te smo na dan otvaranja i u naredna tri dana pripremili 10% popusta na sav asortiman, čak i na akcijske artikle. Takođe, svakog utorka imamo 10% na sav asortiman , a svaki zadnji vikend u mjesecu je ‘ludi vikend’, kada poklanjamo 20% popusta na sav asortiman, a to se odnosi i na artikle na sniženju“, kazala je Aleksandra Kalaba, direktorica maloprodaje u „Didaco Shop-a“.

Ako se u moru proizvoda ne možete odlučiti šta  nekom kupiti i pokloniti, idealno rješenje su  „Didaco“ poklon bonovi od 20, 30, 50 i 100 KM, koji mogu da se potroše bilo kada i bez vremenskog ograničenja.

„Nadam se da će usluga biti na visokom nivuo, te da će zadovljiti sve kriterije ljudi u Derventi. U koliko bude potrebe nešto mijenjati i prilagođavati se tržistu, spremini smo i na to“, poručuje Aleksandra Kalaba.

Vrijedi spomenuti da je „Didaco Shop“ u lojaliti programu, te kupci sa tim karticama ostvaruju 5% popusta,  a kada dostignu kupovinu do 1000 KM, postaju zlatni kupci tačnije VIP klijenti i imaju popust na sav asortiman u svako u doba.

Kompanija „Mojić“ iz Bijeljine postoji već 20 godina, a ovo im je šesti maloprodajni objekat, a prvi u  saradnji sa Didakom.

 „Bavimo se uvozom i distribucijom školskog i kancelarijskog materijala, a u zadnje vrijeme sve više i kreativnog programa. Takođe i mamo i sopstvenu proizvodnju, a od prije dvije godine krenuli smo ozbiljnije i  u maloprodaju. Pokušavamo našim kupicima da ponudimo što širi asortiman u objektima u kojima se nalazimo“, rekao je direktor i vlasnik kompanije „Mojić”, Tešo Mojić.

U novom „Didaco Shopu“ zaposleno je pet novih radnica, a kako izgleda nova prodavnica pogledajte na fotografijama.

SRETAN JE BITI LAKO UZ DIDACO!

dsc05667

dsc05674

Vlasnik kompanije “Mojić” i direktorica maloprodaje u “Didaco Shop”

dsc05661

dsc05669

Ljubazno osobolje u "Didaco Shop"

Ljubazno osobolje u “Didaco Shop”

Slobodan Živanić – Radio Derventa

Preporučujemo