Home GRADOVIDerventa Dervenćanin prevozio migrante, pa lišen slobode

Dervenćanin prevozio migrante, pa lišen slobode

by Dejan

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 22.03.2023. godine, tokom sinoćnih pojačanih aktivnosti, od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su dva putnička automobila marke „Opel”, lišili su slobode četiri vozača na području Stanara, Modriče, Dervente i Doboja, te su kontrolom tri različita vozača utvrdili da isti u putičkim automobilima prevoze 31 stranog državaljanina bez identifikacionih dokumenata.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 22.03.2023. godine, oko 23,05 časova, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala V.V. iz Dervente, oduzeli su putnički automobil marke „Opel” i isto su lišili slobode. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da navedeno lice upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje, a izvršenom provjerom u Registru novčanih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 4.550 KM. Navedeno lice je kontrolisano u mjestu Bare, područje grada Doboja, prilikom čega je utvrđeno da isto u vozilu prevozi 11 stranih državljana koji kod sebe nisu imali identifikacione dokumente. Istog dana u mjestu Bare, oko 23,15 časova, su od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja lica inicijala D.P. sa područja opštine

Takođe, kontrolisan je i putnički automobil marke „Opel” kojim je upravljalo lice inicijala N.B. iz Dervente, prilikom čega je utvrđeno da isto vrši prevoz deset stranih državljana bez identifikacionih dokumenata.

Policijska uprava Doboj

Preporučujemo