Home GRADOVIDerventa Dervenćanin osumnjičen da je kroz prozor kupatila ušao u kuću i opljačkao sugrađanina

Dervenćanin osumnjičen da je kroz prozor kupatila ušao u kuću i opljačkao sugrađanina

by Dejan

Isti dan rasvijetljeno krivično djelo „Teška krađa“, pronađeni otuđeni predmeti

Policijski službenici Policijske stanice Derventa, 12.09.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala E.M. iz Dervente, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“.

Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je u toku prethodne noći iz kuće vlasništvo lica inicijala E.G. iz Dervente otuđilo torbicu u kojoj su se nalazili lični dokumenti i novac. Otuđeni predmeti su pronađeni i biće vraćeni vlasniku.

Postupajući po navedenom policijski službenici Policijske stanice Derventa došli su do saznanja da se navedeno lice može dovesti u vezu i sa izvršenjem serije drugih krivičnih djela gdje su predmeti otuđenja bili razni alati, motorne pile, kosačice, brusilice, elektro-motori i slično.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, 13.09.2022. godine, izvršen je pretres kuće koju koristi lice inicijala E.M. prilikom čega su pronađeni i oduzeti predmeti koji najvjerovatnije potiču iz izvršenja više krivičnih djela.
Po kompletiranju predemeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim kriivčnim djelima.

PU Doboj

Preporučujemo