Politika Vijesti iz Dervente

Delegacija opštine Derventa kod gradonačelnika Zagreba

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je juče u Gradskoj upravi predsjednika opšinskog vijeća Derventa Marijana Kljajića. Tema sastanka je bila pomoć Hrvatskim povratničkim porodicama u opštini Derventa.

“Grad Zagreb je sudjelovao u obnovi hrvatskih kuća u općini Derventa prije više od 15 godina, na čemu su tamošnji stanovnici jako zahvalni. Zbog iznimno teške situacije i problema s kojima su i danas suočeni Hrvati u tom dijelu BiH, došli smo razgovarati o mogućim rješenjima. Zamolit ćemo sve hrvatske županije za pomoć u akciji obnove hrvatskih domova u Posavini”, rekao je za medije Marijan Kljajić.

Pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić je naglasila da je Grad Zagreb pomogao Derventi pri obnovi kuća stradalih u agresiji na BiH kao i nakon poplava koje su pogodile to područje u 2014. godini.

“Krov nad glavom je osnovni uvjet za normalan život. Grad Zagreb će nastaviti s tom dobrosusjedskom praksom i priključit će se ovoj humanitarnoj akciji”, rekla je.

Izvor: Zagreb.hr

Komentari

Komentari

Marketing

Retail Park Derventa Bingo Bazeni Olimp Derventa SELT-ING Derventa Pekoteka Ilic Derventa Lotos Komerc

Džinglovi poznatih

Vremenska prognoza

Snijeg
Danas 12/16 50%
Max 6° / Min 0°
Snijeg
Potpuno oblačno
Sutra 12/17 20%
Max 4° / Min -2°
Potpuno oblačno
Djelomična naoblaka
Ponedjeljak 12/18 20%
Max 4° / Min -4°
Djelomična naoblaka